Den Danske Reklameskole

CASE : Den Danske Reklameskole genopstår

Vi er stolte af at præsentere vores samarbejde med Den Danske Reklameskole, den førende danske skole og udbyder af kurser inden for reklame, AD og kommunikation. I tæt partnerskab med designbureauet Tobias Röder har vi udviklet et responsivt website, der forvandler deres innovative design til en brugervenlig og engagerende platform.

Dette nye website er skabt med fokus på mobilvenlighed og intuitiv navigation, hvilket giver en optimal brugeroplevelse på tværs af alle enheder. Ved at implementere den nyeste webteknologi har vi sikret, at platformen ikke kun er æstetisk tiltalende, men også brugervenlig og skalerbar.

Kunden har en imponerende historie, hvor de bedste folk i branchen enten har studeret eller underviser der, hvilket gør denne case ekstra stærk. Vores løsning understøtter deres mission om at levere førsteklasses uddannelse og træning til kommende og nuværende fagfolk i reklameverdenen.

Denne case fremhæver vores evne til at samarbejde med andre kreative fagfolk og levere en løsning, der overstiger kundens forventninger og behov. Vi er stolte af at have bidraget til at skabe en platform, der styrker deres position som en markedsleder inden for uddannelse i reklame, AD og kommunikation

Se website her.: https://www.dendanskereklameskole.dk/